Beeldbewerking Cursus

Zoom in op Adobe Lightroom!

Beeldbewerking

Met de beeldbewerking cursus ‘zoom in op Lightroom’ leer ik je graag alle in’s en out’s van Adobe Lightroom.
Adobe Lightroom is een fantastisch, eenvoudig, maar professioneel bewerkingsprogramma die elke professionele en amateur fotograaf zou kunnen gebruiken.

Wellicht klinkt Adobe Lightroom in tegenstelling tot Photoshop niet heel bekend in de oren. Het zijn beide mooie programma’s, maar als je meerdere foto’s wilt bewerken en geen hele extreme veranderingen wilt aanbrengen, is Lightroom een echte aanrader!
Het grote verschil tussen Lightroom en Photoshop is dat je met Lightroom meerdere foto’s tegelijkertijd kunt bewerken, je creëert een catalog/bibliotheek waardoor je snel door al je foto’s kunt bladeren en daardoor dus een duidelijk overzicht hebt, zodat je een mooie selectie kunt maken.
Ik werk bijna alleen maar met Lightroom en ik laat je graag mijn workflow zien, de manier waarop ik werk, in welke volgorde etc., want het is net als photoshop een heel uitgebreid programma met ontzettend veel mogelijkheden en om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, wil ik je er graag meehelpen!

Na het stukje theorie, ga je zelf met het programma aan de slag. Je krijgt verschillende foto’s met daarbij behorende opdrachten.
Voel je vrij om ook een eigen foto mee te nemen om (evt. met mijn hulp) te bewerken.

Wat moet je meenemen?

  •  Laptop met daarop Adobe Lightroom

Je kan gebruik maken van een gratis proefversie van Adobe Lightroom. Na activatie, kan je er 30 dagen gebruik van maken. Zorg dat je dit voorafgaand aan de workshop al geïnstalleerd hebt op je laptop. Hulp nodig? Neem contact met ons op!

Wanneer wordt deze cursus gegeven?
Op het aanmeldformulier vind je alle datums inclusief tijden voor deze cursus.

Deze cursus volgen op locatie met een eigen samengestelde groep?
Dat kan! Het minimum aantal is 5 personen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of email/telefoon.

Kosten
Beeldbewerking Workshop: €55,- incl. BTW
Beeldbewerking Workshop + Basis Fotografie Workshop: €140,- incl. BTW