Portretfotografie Cursus

In de studio met model

Portretfotografie

Heb jij de basis van fotografie onder de knie en wil je je ontwikkelen op het gebied van portretfotografie in de studio? Dan is deze cursus iets voor jou!
Tijdens deze dagvullende cursus leer ik je hoe je van begin tot eind zorgt voor mooie foto’s waar iedereen blij van wordt!

We beginnen de dag met een stukje theorie. We gaan het hebben over het aansturen van een model, poseren, de camera instellingen en verschillende soorten licht.
Ook laat ik mijn workflow in het beeldbewerkingsprogramma Adobe Lightroom zien, waar jullie na het fotograferen zelf mee aan de slag gaan.
Na de verzorgde lunch ga je werken met een ervaren model (met props), verschillende achtergronden, studiolampen met softboxen, een beauty dish en kleurfilters.
Vervolgens ga je je favorieten foto’s bewerken in Adobe Lightroom en heb je aan het eind van de cursus een hele mooie selectie om toe te voegen aan je eigen portfolio.

De cursus wordt in een kleine groep gegeven van maximaal vier deelnemers, zodat er voor iedereen genoeg tijd en persoonlijke begeleiding is.
Het is echter wel van belang dat je de camera handmatig kunt instellen, mocht dit nog niet het geval zijn, raad ik de cursus basis fotografie als eerst aan.

Wat moet je meenemen?

  • Spiegelreflex of systeemcamera
  • Volle accu
  • Lege geheugenkaart
  • Laptop met Adobe Lightroom
  • Cardreader

Eten en drinken wordt gedurende de dag verzorgt. Allergieën/dieetwensen? Geef het ons door!

Wanneer wordt deze cursus gegeven?
Op het aanmeldformulier vind je alle data’s inclusief tijden voor deze cursus.

Kosten
Cursus portretfotografie: € 245,- incl. BTW
Cursus portretfotografie + Cursus beeldbewerking: € 280,- incl. BTW