Because every picture has a story to tell

Stephanie Hoogland

Na mijn vierjarige vakopleiding fotografie heb ik in 2011 mijn eigen bedrijf opgericht. Ik heb mij hoofdzakelijk gericht op het fotograferen van mensen. Voor mij persoonlijk de leukste vorm van fotografie. Ik hou van de interactie en gezelligheid die ontstaat tijdens de fotosessie, of dat nu een zakelijk portret, een bruidsreportage of een familieshoot is. Ik fotografeer met veel enthousiasme en probeer er alles uit te halen voor de mooiste foto’s. Daarnaast ben ik ook franchisenemer van het bedrijf sgoolfotografie.nl. Wij maken door heel Nederland te gekke en leuke schoolfoto’s waar we erg trots op zijn en waar we duizenden ouders elk jaar blij mee maken!

Sinds dit jaar heb ik samen met mijn collega en vriendin een kantoor in Bunnik waar we met veel plezier samenwerken. Ook worden hier de cursussen gegeven. Door mijn ervaring en enthousiasme hoop ik een leerzame en vooral leuke fotografie cursus aan te bieden. Naast zelf fotograferen vind ik het geweldig om mensen te leren fotograferen en jullie kennis mee te geven over verschillende aspecten in de fotografie. Ben jij er de volgende keer ook bij?