Ja ja, begin maart was het zover en ben ik samen met mijn collega en vriendin Claudia verhuisd naar een nieuw kantoor! Wij werken met veel plezier in een mooi verzamelpand in Bunnik.
Het kantoorgebouw ligt centraal, vlak aan de snelweg en het ligt precies in het midden tussen Claudia en mij, vandaar dat onze keuze op Bunnik is gevallen. Een van de beste beslissingen van dit jaar. Het is zo fijn om niet meer thuis te werken. Waar je zo je bed uitrolt en in je pyjama achter de computer kruipt en waar je helaas heel snel geneigd bent om (hoe raar het ook klinkt) de was te doen, even op te ruimen, te stofzuigen etc.
Nu stappen we de auto in, even wakker worden met in Claudia haar geval de Snollebollekes en in mijn geval Radio 538, terwijl we lekker naar kantoor rijden. Helaas zijn we door het Corona virus nu weer gedwongen thuis te werken, maar 1 voordeel; zo blijft het kantoor mooi schoon.
Ik denk ook dat veel mensen nu begrijpen wat wij bedoelen met dat het zo fijn is om ‘naar kantoor te gaan’ in plaats van thuiswerken.
Ik zag van de week een paar tips voorbij komen om het lamlendige thuiswerk gevoel te minimaliseren, waar ik wel om moest lachen.
Bijvoorbeeld om alsnog ’s ochtends vroeg de fiets of de auto te pakken om even een rondje te rijden, om vervolgens weer thuis aan te komen en achter de computer te gaan zitten. Inmiddels is dit erg herkenbaar.